شیرینی دکمه ای در رنگهای شاد و متنوع
سفارش شیرینی پذیرفته می شود.
شیرینی بهشتی
سفارش شیرینی پذیرفته می شود.
شیرینی نخودچی ، یادآور بوی عید و بهار است .
سفارش شیرینی پذیرفته می شود.
ژله تصویری پونی کوچولو poony ( کارتون مورد علاقه بچه ها )
سفارش پذیرفته می شود .
ژله تک نفره جادویی
سفارش ژله پذیرفته می شود .
ژله رولتی در 5 رنگ و 5 طعم خوشمزه
سفارش برای مراسم و مهمانی ها پذیرفته می شود.
ژله تصویری نی نی کوچولو
مناسب برای جشن سیسمونی ( تصویر مورد نظر شما )
سفارش ژله پذیرفته می شود .
ژله سه بعدی و تصویری جودی آبوت و بابا لنگ دراز
سفارش ژله پذیرفته می شود .
ژله تصویری با طرح 22 بهمن و رنگ پرچم ایران
مناسب برای جشن های دهه فجر
سفارش پذیرفته می شود.
ژله برفی ( ژله با طرح منظره برفی و زمستان )
سفارش پذیرفته می شود.
ژله تک نفره ( طرح خرده شیشه )
مناسب پذیرایی در مهمانی ها و مراسم . ( سفارش پذیرفته می شود )
ژله تصویری ( طرح میکی موس )
طرح مورد نظر خود را سفارش دهید ، طرح های مورد علاقه فرزندان شما برای جشن تولدشان.
ژله تصویری طرح کریسمس (سفارش پذیرفته می شود )
ژله سفارش مشتری ( طرح کیتی )
برای تولد فرزندان دلبندتان ، تصویر مورد علاقه آنها را روی ژله سفارش دهید.
ژله با طرح شخصیت کارتونی مینیون ( درجشن تولد فرزندتان ، تصویر شخصیت کارتونی مورد علاقه اش ، را سفارش دهید )
ژله سفارش مشتری
ژله تصویری مخصوص شب یلدا ( سفارش پذیرفته می شود )
افراد با غلبه بلغم. بلغمی مزاج ( سرد و تر )
( غذاها و میوه های ممنوعه )
گوشت گاو. مرغ بازاری. ماهی. لبنیات. سوپ جو. غذاهای مانده و فریزشده. فست فودها و تنقلات. ماکارونی. کدو خورشتی. عدس. نوشابه. نارنگی. پرتقال. انارترش. آبغوره و آبلیمو. خیار. گوجه.
(غذاها و میوه های مفید )
هر غذایی که گرم و مخصوصاً گرم و خشک باشد
مانند : گوشت شتر. گوشت گوسفند. کله و پاچه گوسفند. گوشت مرغ رسمی و خانگی. گوشت بلدرچین و کب. فسنجان بدون رب انار. زنجبیل و دارچین. زیره و گلپر داخل غذاها. گردو. خرما. بادام. کرفس.
و مصلحاتی مانند : نعنا. پونه. ریحان.
ژله رولتی ( سفارش پذیرفته می شود)
این ژله شیک و مجلسی است . در رنگها و طعمهای مخلتف .
ژله سه بعدی (طرح قلب ) سفارش پذیرفته می شود.
مناسب روز نامزدی ، سالگرد ازدواج ، روز ولنتاین .
افراد با غلبه سودا. سوداوی مزاج ( سرد و خشک )
( غذاها و میوه های ممنوعه )
هرگونه سردی مثل : گوشت گاو و مرغ بازاری . ماهی. ماکارونی. غذاهای مانده و فریزشده. غذاهای ترش. لبنیات. فست فود و تنقلات. کدوخورشتی. عدس. جو. آبغوره و آبلیمو
میوه ها مثل : نارنگی. پرتقال و میوه های ترش
( غذاهای مفید )
گوشت شتر. گوشت گوسفند. گوشت مرغ محلی. کله پاچه. قیمه بدون رب و سیب زمینی. فسنجان بدون رب انار. خرما. گردو. بادام. عسل. سیب. موز. انجیر. مویز. نخود آبگوشتی. گندم. کرفس. شوید و جعفری. نعنا. ریحان. پونه
بوهای خوشی مثل : بوی زعفران و گلاب . عود و مشک و ...
افراد با غلبه صفرا. صفراوی مزاج ( گرم و خشک )
( غذاها و میوه های ممنوعه )
گوشت شتر. بلدرچین کبک. گردو. خرما. بادمجان. فسنجان. سبزی شوید. سبزی شویدو جعفری. فلفل. دارچین. زنجبیل. زیره .
( غذاها و میوه های مفید )
ماهی. گوشت گوسفند. سوپ جو. آلو بخارا. اسفناج. پرتقال. لیموشیرین. انار. سبزی گشنیز و کاهو. زرشک.
افراد با غلبه دم. دموی مزاج ( گرم و تر )
( غذاها و میوه های ممنوعه )
گوشت گاو. گوشت شتر. کله پاچه گوسفند. ماکارونی. غذاهای مانده و فریزشده. بادمجان. فلفل. زیره. دارچین. زنجبیل.
( غذاها و میوه های مفید)
گوشت ماهی. گوشت بوقلمون. گوشت گوسفند. کدوحلوایی. سوپ جو. آلو بخارا. زرشک. آبغوره و آبلیمو. هندوانه. پرتقال. لیموشیرین. اسفناج و بورانی.
فریز کردن : ماهی منجمد را باید در دمای 18- تا 20- درجه سانتی گراد نگهداری کرد. توجه کنید تمام آبزیان مانند گروه ماهی های سفید برای فریزکردن مناسب نیستند ، زیرا از کیفیت گوشتِ لطیف آن ها پس از فریزکردن کاسته می شود ، اما گروه ماهی های چرب یا دارای گوشت سفت ، مانند قباد ، هامور و ... برای انجماد مناسب اند و سریع تر از سایر ماهی ها منجمد می شوند. ماهی را می توانید به یکی از سه روش زیر فریز کنید :
روش اول : ماهی را تمیز کرده و خشک کنید ، سپس در کیسه پلاستیکی قرار داده ، هوای داخل کیسه را کاملاً خارج کنید و با درج تاریخ و اطلاعات در فریزر قرار دهید.
روش دوم : پس از تمیزکردن ماهی ، محلولی از دو قاشق سوپ خوری نمک و یک لیتر آب تهیه کنید و ماهی را به مدت 30 ثانیه در این محلول قرار دهید ، سپس آبکش کرده تا آب اضافی آن خارج شود.
روش سوم : بهترین روش برای فریزکردن ماهی این است که ماهی را فیله کرده ، سپس آن را در کاغذ آلومینیومی بپیچانید و با درج تاریخ و اطلاعات در فریزر قرار دهید. در صورتی که آبزیان را بدون پوشش و محافظ مناسب در فریزر قرار دهید یا محافظ آن دارای پارگی باشد ، قسمتی از ماهی که در معرض هوا ( اکسیژن ) قرار گرفته ، به رنگ سفید درآمده ، خشک و سفت می شود ، این حالت را اصطلاحاً « سوختگی در فریزر » می نامند.
انگور
انگور منبع خوبی از ویتامین های B6 ، C ، A است. مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم و سلنیوم در انگور وجود دارند. انگور به اکسیرجوانی مشهور است. با مصرف این میوه اثرات پیری دیرتر به سراغتان می آید و پوستتان شادابتر می شود. انگور قلب شما را سالم نگه داشته و فشارخون را تنظیم می کند. خوردن انگور برای پیشگیری از سرطان، درمان یبوست و کم خونی مفید است. بی اشتهایی، نفخ شکم، سردرد و بوی بد دهان با نوشیدن آب انگورتازه برطرف می شود.
ژله تک نفره ( دو رنگ ) مخصوص پذیرایی در جشن ها و مهمانی های شما . (سفارش پذیرفته می شود)
انتخاب ماهی تازه :
هنگامی که ماهی تازه را در کفِ دست قرار دهید ، سر و دُم آن به سمت پایین خم نمی شود و اگر با انگشت روی بدن ماهی فشار آورید ، جای انگشت به سرعت از بین می رود.
ماهی تازه نسبت به حجم خود ، سنگین تر است و شکم کشیده و سفتی دارد ، اما ماهی فاسد سبک است ، روی آب شناور می شود و شکم متورمی دارد.
ماهی تازه بوی مطبوعی مانند خزه و آب دارد و بوی زُهم ، ناشی از ماندگی ماهی است که حتی پس از شستشو نیز کاملاً از بین نمی رود.
چشم های برجسته و براقی دارد ( در این حالت ، چشم ها شفاف و مساوی با حدقه اند ، اما اگر چشم ها فرو رفته و کدر باشند ، ماهی فاسد شده است ).
فلس ها کاملاً درخشان بوده و محکم به بدن متصل است.
مخرج ماهی ، کاملاً بسته و معمولاً به رنگ روشن است.
دهان ماهی بسته است.
آبشش آن به رنگ قرمز بوده و از مخاطی شفاف و بدون بو پوشیده شده است.
گوشت آن صاف و سفت است ، حالت لاستیکی دارد و کاملاً به استخوان چسبیده است.
خرید :
خرید آبزیان تازه فقط در سواحل دریای خزر ، خلیج فارس و دریای عمان و حداکثر تا فاصله 100 کیلومتری از ساحل توصیه می شود ، در غیر این صورت آن ها را حتماً به شکل یخ زده خریداری کنید.
امروزه ، ماهی ها به شکل کامل ، شکم خالی ، فیله یا استیک به فروش می رسند. گوشت فیله یا استیک ماهی باید روشن ، شفاف ، تقریباً براق ، فاقد لکه و کبودی باشد ، رنگ آن با نوع ماهی مطابقت کند و لبه های آن خشک نباشد. فیله ها باید سفت و بدون فاصله در کنار هم بسته بندی شده باشند.
حتماً به تاریخ انقضای مندرج روی بسته بندی آبزیان توجه کرده و از خرید بسته ای که تاریخ انقضای آن نزدیک است ، خودداری کنید.
برای انتخاب و تشخیص بهتر و آسان تر ماهی سالم ، بهتر است آن را به شکل کامل خریداری کنید و پس از خرید ، به سرعت در یخچال یا فریزر قرار دهید.
هنگام خریدِ آبزیان منجمد ، دقت کنید کاملاً یخ زده باشند و نشانه ای از ذوب شدن یخ در آن ها دیده نشود. ماهی منجمدی را خریداری کنید که حتماً در بسته بندی های مقاوم ، سالم ، بدون سوراخ و بدون برفک باشد ، زیرا برفک نشان دهنده نوسان دمای فریزر است ، همچنین آثار سوختگی ناشی از انجماد ، رنگ پریدگی ، تیرگی و کدری در گوشت وجود نداشته باشد.
خورش فسنجان با گوشت قلقلی
ژله خرده شیشه ( طرح 1 ) ( سفارش پذیرفته می شود )
انار
انار یک میوه عالی برای سلامت قلب و رگ ها به شمار می رود. انار می تواند شما را درمقابل حملات قلبی و سکته مصون نگه دارد. آنتی اکسیدان های موجود در انار هم از رسوب کلسترول خون و تنگ شدن دیواره رگ ها جلوگیری کرده و از بروز لخته های خونی پیشگیری می کند. انار آنتی اکسیدان های فراوانی دارد با رادیکال های آزاد به خوبی می جنگد و به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می کنند که حتما انار را در بخشی از رژیم غذایی روزانه جای دهید.
کوکو سیب زمینی به شکل ستاره
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 2عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
سیب زمینی خام و پیاز را رنده می کنیم و با تخم مرغ مخلوط می کنیم و به مقدار دلخواه نمک وفلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و هم می زنیم.
کمی روغن در ماهی تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا گرم شود. از قالب ستاره ای ( یا هر قالبی که دارید ) استفاده کنید و با قاشق مواد کوکو را داخل قالب بریزید تا کوکوی ساده شما ، شکل قشنگی داشته باشد.
تهیه این سالاد خیلی آسونه ،الان چون فصل انار هست از انارهای قرمز وشیرین سالاد خوشمزه درست کنید.
سالاد انار
کاهو 300 گرم
خیار 4 عدد
انارمتوسط 2 عدد
پیاز 1 عدد
کاهوها را ریز می کنیم و پیازها را هم خلالی می کنیم. انار( شیرین و قرمز خیلی سالاد را خوشمزه تر می کند.) دانه شده و خیار حلقه شده را هم می ریزیم . در موقع سرو سالاد روی آن سس سالاد می ریزیم.
ژله هندوانه ( سفارش پذیرفته می شود )
مخصوص شب یلدا
مربای کامکوات
پرتقال تزئینی 1 کیلو
شکر 1 کیلو
آب دولیوان و نیم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
کامکوات ها را شسته و با چنگال چند سوراخ کنید. ظرفی را آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. کامکوات ها را داخل آن بریزید تا 10 دقیقه بجوشد . بعد در صافی ریخته و روی آن آب سرد بریزید. سه بار این کار را انجام دهید تا تلخی پوست آن گرفته شود.
داخل ظرفی شکر و آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد کامکوات ها را بریزید و حرارت را ملایم کنید تا مربا بجوشد و غلیظ شود. آبلیمو را هم اضافه کنید.
وقتی مربا آماده شد ، اجازه دهید یک روز در همان ظرف باقی بماند.
- اگر برای بار اول این مربا را درست می کنید ، مقدار مواد را کمتر درنظر بگیرید و یکبار امتحان کنید. مطمئن هستم که از طعم این مربا لذت می برید. نوش جان.
کلم بروکلی 400 گرم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
شیر یک لیوان و نیم
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
نمک و فلفل
پیاز ریز شده را در کره تفت می دهیم.رنگ پیاز کمی تغییر کرد، سیرها را می ریزیم و کمی تفت می دهیم.
سیب زمینی خرد شده وکلم بروکلی ریز شده را هم به مواد اضافه می کنیم و 45 دقیقه بپزد.
بعد داخل میکسر می ریزیم تا مواد باهم مخلوط شوند .
شیر را داخل این مواد میکس شده می ریزیم و کمی و نمک و فلفل می ریزیم و نیم ساعت روی شعله خیلی ملایم تا غلیظ شود.
ژله سورپرایز ( سفارش پذیرفته می شود )
مخصوص نامزدی - جشن عقد - جشن ازدواج - روز ولنتاین - سالگرد ازدواج
ژله تصویری انگری بردز ( سفارش پذیرفته می شود )
Angry Birds
مرتضی پاشایی (۲۰ مرداد ۱۳۶۳ — ۲۳ آبان ۱۳۹۳)خواننده، نوازنده و آهنگساز پاپ ایرانی بود.
او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است.
موسیقی را از چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
پاشایی در ۱۳ آبان ۱۳۹۳ به علت شرایط وخیم بیماری سرطان در بیمارستان بهمن تهران بستری شد.
او پس از ده روز در بامداد آدینه بیست و سوم آبان در همان بیمارستان از دنیا رفت.
بغضم گرفته ، وقتشه ببارم
چه بى هوا هواى گريه دارم
باز كاغذام با تو خط خطى شد
خدا اين حس و حالو دوست ندارم!
ژله رولتی:
ژله : 1 بسته ( من از ژله آلبالوئی استفاده کردم )
آب جوش : 1 لیوان
بستنی وانیلی : نصف لیوان
پودرژله را درظرف پیرکس می ریزیم و یک لیوان آب جوش را اضافه می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً پودر ژله حل شود .
کمی صبر می کنیم تا ولرم شود و بعد نصف لیوان بستنی را داخل آن می ریزیم و به آرامی هم می زنیم ( زیاد هم نمی زنیم ) فقط به مقداری که بستنی با ژله مخلوط شود .
در یک ظرف مستطیل شکل ، سلفون بکشید و مواد را داخل آن بریزید و قطر مواد بیشتر از یک سانت نباشد .
ظرف را داخل یخچال به مدت 45 دقیقه قرار دهید . بعد از یخچال بیرون بیاورید و ژله بسته شده و آن را آرام از سلفون جدا کنید و کم کم رول کنید و بعد با چاقوی تیز برش دهید .
یک مادر می تواند 10 فرزندش را نگهداری کند
اما 10 فرزند نمی توانند یک مادر را نگه دارند …
به افتخار همه ی مادر های مهربان و دلسوز
طلایی ترین روزها
ارزانی نگاه مهربانت
وهزارگل مریم پیشکش قلب باصفایت
روزت مبارک
تقدیم به آنی که بهشت زیر پایش جا دارد
به مادرم…
که مهرش تا ابد در دلم جای دارد.
تو بهترین گل، میان شهر گلهایی
تو رنگ آفتابی،
شب که می رسد، مثل ستاره،
گوئیا مهتابی
مادر خوبم، روزت مبارک
.: Weblog Themes By Pichak :.