ژله رولتی:
ژله : 1 بسته ( من از ژله آلبالوئی استفاده کردم )
آب جوش : 1 لیوان
بستنی وانیلی : نصف لیوان
پودرژله را درظرف پیرکس می ریزیم و یک لیوان آب جوش را اضافه می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً پودر ژله حل شود .
کمی صبر می کنیم تا ولرم شود و بعد نصف لیوان بستنی را داخل آن می ریزیم و به آرامی هم می زنیم ( زیاد هم نمی زنیم ) فقط به مقداری که بستنی با ژله مخلوط شود .
در یک ظرف مستطیل شکل ، سلفون بکشید و مواد را داخل آن بریزید و قطر مواد بیشتر از یک سانت نباشد .
ظرف را داخل یخچال به مدت 45 دقیقه قرار دهید . بعد از یخچال بیرون بیاورید و ژله بسته شده و آن را آرام از سلفون جدا کنید و کم کم رول کنید و بعد با چاقوی تیز برش دهید .
.: Weblog Themes By Pichak :.